Beschreibung

Një lutje e rëndësishme drejtuar secilit dhe secilit prej nesh.

Kartolinat tona me qoshe të rrumbullakosura janë bërë nga letra kraft me cilësi premium. E veshur me mëndafsh, përpara dhe mbrapa me mat lejon një shkrim të këndshëm.

Përmasat:
10,5 x 14,8 cm (DIN A6) Kënde të rrumbullakosura

Kartolinë „Shqiptare“

$2,93
Umsatzsteuerbefreit gemäß UStG §19
Kostenloser Versand
Umsatzsteuerbefreit gemäß UStG §19
Kostenloser Versand
  • Dein Wunschtext

Menge:
GESAMTSUMME $2,93

Beschreibung

Një lutje e rëndësishme drejtuar secilit dhe secilit prej nesh.

Kartolinat tona me qoshe të rrumbullakosura janë bërë nga letra kraft me cilësi premium. E veshur me mëndafsh, përpara dhe mbrapa me mat lejon një shkrim të këndshëm.

Përmasat:
10,5 x 14,8 cm (DIN A6) Kënde të rrumbullakosura